Waaruit bestaan de wenkbrauwbehandelingen?

Waxen en verven - de wenkbrauwen worden eerst geverfd, vervolgens gewaxt. Daarna worden de laatste haartjes met een pincet weggehaald en worden de haartjes bijgeknipt. 

Verven - de wenkbrauwen worden alleen geverfd en in vorm gebracht.
Waxen - de wenkbrauwen worden gewaxt, geëpileerd en bijgeknipt. 

Met het verven van de wenkbrauwen worden de wenkbrauwen perfect in vorm gebracht. Met het verven worden ook de kleine donsharen binnen de wenkbrauwvorm meegepakt, hierdoor oogt de wenkbrauw een stuk voller. Het verven van de wenkbrauwen kan heel natuurlijk worden gedaan.

Dankzij het waxen wordt de wenkbrauw strak gemaakt. De kleine donsharen buiten de wenkbrauwvorm laten de wenkbrauw 'warrig' ogen. Waxen is hetzelfde als harsen.

Omdat met alleen epileren deze donsharen niet kunnen worden meegepakt, wordt er gebruik gemaakt van wax. Hierdoor worden alleen de donsharen meegepakt en blijft de wenkbrauw dus dik.

Aan het einde van de behandeling ziet u dus dat de wenkbrauw voller oogt dan voor de behandeling. Dit komt dus door het verven en waxen in combinatie. De wenkbrauw wordt dus niet dunner gemaakt.

Bij The Browhouse kunt u terecht met alle soorten wenkbrauwen, dikke wenkbrauwen shapen wij perfect. Heb je teveel geëpileerd? Kom gerust langs, want ook jouw brows kunnen wij weer perfect maken!

Staat uw behandeling er niet bij? Vraag gerust naar de mogelijkheden.